Tik-tok? Ping-Pong?

Het eerste ken je al, maar het tweede is leuker.

Kom op woensdag 3 januari om 2 uur naar Effekt’74 voor een ping-pongmiddag. Neem ook je vriendjes, vriendinnetjes, neefjes of nichtjes mee! Voor iedereen een prijs!

Effekt74 - PingPong middag

De Wierdense tafeltennisvereniging Effekt’74 organiseert regelmatig leuke dingen. Op 3 januari 2024 een middag voor schoolgaande jeugd: groep 5 en hoger in het basisonderwijs en brugklassers uit het voorgezet onderwijs. Sporten is voor iedereen op elke leeftijd belangrijk. Tafeltennis is een sport die je jong kunt leren en die je heel lang kunt blijven spelen. Tafeltennis, of ping-pong, is een technische sport. Met tafeltennis train je heel veel verschillende skills:

  • reactiesnelheid
  • hand-oog coördinatie
  • beweging
  • concentratievermogen
  • diepte zien

Dat zijn allemaal zaken waar je op school in de lessen heel veel plezier van kunt hebben en die je helpen van school een succes te maken!

En tafeltennis is ook gewoon leuk. Samen bij een vereniging trainen en spelen. Niet alleen saaie oefeningen maar ook spelletjes en samen lol hebben. Kijk maar eens:

In één middagje leren de trainers van Effekt’74 je een beetje tafeltennissen. Je kunt dan zien of je het leuk vindt en of je het vaker zou willen doen om het nog beter te leren. Dat kan natuurlijk ook bij Effekt’74. De beginnende jeugd traint op woensdagavond tussen 18.45 en 20.00 uur. Door training wordt je snel beter (kun je winnen van je vader of moeder als je in de vakantie een keer gaat ping-pongen 😉). En als je heel veel traint wordt je misschien wel zo goed als deze spelers 

Speel rally’s net als professionele tafeltennissers

Daag anderen uit net als Anastasiia.

Maar alles begint bij de eerste stap, dus kom jij op 3 januari naar Effekt?

Aanmelden