1. Duo-competitie – verzetten van wedstrijden.

De duo-competitie gaat deze week van start. Er zijn door de duo’s een aantal wedstrijden verplaatst naar een andere datum. Dat is op zich geen probleem, maar zouden we wel graag inzichtelijk willen hebben. Zouden de duo’s de verplaatste wedstrijden willen aangeven op het formulier op het prikbord? Graag de verplaatste wedstrijden zo plannen dat er maximaal 4 duo’s op een avond spelen. Dan is er bij het dubbelspel voldoende ruimte en kan er eventueel op 1 tafel worden vrijgespeeld.
Denken we bij het spelen van de duo-competitie even aan de nieuwe eindtijden van de zaalhuur (zie hieronder).

2. Duo-competitie – bardienst

De bezetting van de bar is nog niet geregeld. Voor een ordentelijk verloop op de speelavonden zou het goed zijn als er tenminste iemand achter de bar staat. Mocht je een bardienst willen draaien tijdens de duo-competitie dit dan dat graag op het formulier op het prikbord aangeven.

3. Seizoensafsluiting op vrijdagavond 16 juni

Op 16 juni is er ook de grote finale van de duo-competitie. De TC wil op deze avond ook graag team 8, kampioen in de vijfde klasse, huldigen. En uiteraard maken we er een gezellige avond van als informele afsluiting van het voorjaarsseizoen. Dus hierbij nodigen we alle leden uit om nog even te komen `buurten` voordat we de zomervakantie ingaan !