Rabobank clubsupport

Beste leden,

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Effekt’74 is zo’n club. Onze huisbank (Rabobank) organiseert dit jaar weer de actie Clubsupport.

Wanneer je klant bent van de Rabobank kun je hieraan deelnemen door je stem uit te brengen op een club of vereniging. Als lid van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt.

Wat zou het juist nu fijn zijn dat jij als lid van Effekt’74 jouw stem(men) uitbrengt op onze mooie tafeltennisvereniging. Wij hopen dat dit naast het plezier in de sport ook onze leden blijft binden aan Effekt’74 zodat we ook in de toekomst tafeltennisplezier kunnen blijven bieden in Wierden.

Ons doel

Effekt’74 beschikt over een ledenwervingscommissie. Zij organiseren tafeltennisclinics voor basisscholen en middelbare scholen in de gemeente Wierden om de jeugd te enthousiasmeren voor de tafeltennissport. Daarnaast organiseren wij met regelmaat extra activiteiten voor onze leden en vrijwilligers om de betrokkenheid en gezelligheid binnen onze club te vergroten.

Kortom: jouw stem is geld waard!

Goed voor de club en geweldig voor de buurt. Kunnen wij op jouw stem rekenen? Wij staan onder de categorieën:
Wierden > Tafeltennis > W.T.V. Effekt’74.

Stemmen kan van 4 t/m 26 september 2023 via je omgeving in Telebankieren (door in te loggen in de Rabobank app of op de Rabobank website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

PS. Het zou fijn zijn dat je ook in je (privé)omgeving informeert of er bij je familie, bekenden, clubgenoten en collega’s nog beschikbare stemmen zijn voor Effekt’74.

Alle hulp is welkom!

Dank alvast, wij rekenen op jullie!

Bestuur Effekt’74